Lokalerna

Vackra festlokaler mitt i Stockholm


Välutrustade och flexibla fest- och möteslokaler i unik miljö

UPPTÄCK

En unik mötes- och festlokal


Johannessalen består av tre vackra rum för möten i olika former. Rummen är separerade och ljudskilda från varandra men kan även hänga ihop som en, för stora sällskap. Här finns även ett välutrustat, nytt och fräscht cateringkök, för de som vill erbjuda mat.JOHANNESSALEN


Johannessalen är smakfullt möblerad med sköna och funktionella möbler och här finns modern teknik för alla ändamål. Här finns plats för cirka 60 sittande gäster. Det första man lägger märke till är det vackra, välvda akustiktaket som är helgjutet i betong. Det har en spännande struktur med valvbågar, runda urgröpningar, kanaler för ljusslingor och två stora runda hål till takfönster som släpper in härligt dagsljus.


VÄSTRA RUMMET


Väggar och tak är vackert putsade i en ljus puts som, genom att följa de murade stenarna, ger ett levande och unikt intryck. Här finns plats för cirka 30 biosittande gäster men rummet kan även användas för mingel och bar eller för middagsbjudning för ett lite mindre sällskap. Rummet är 54 kvadratmeter stort.


ÖSTRA RUMMET


Det känns lite som att träda in i ett medeltida källarvalv när man kommer in i det västra rummet, med putsade väggar och ett vackert golv i sandsten. Rummet är 54 kvadratmeter och vackert inrett med sköna soffor och mingelbord. Här finns plats att samtala, mysa och fika i lite mindre sällskap. Det finns även ett separat litet mötesrum med glasvägg för cirka 4-6 personer.


Johannessalen - festlokal - konferenslokal
Festlokal mitt i Stockholm

Priser


Johannessalen rymmer 100 personer varav 65 sittande. Lokalen kan bokas kl 08.00-01.00.

Porslin, glas, bestick ingår i priset. Samtliga priser inklusive moms. Städning av lokal efterråt ansvarar ni som hyr lokalen för.

BORGERLIG BEGRAVNING

BEGRAVNING VÄSTRA RUMMET

BEGRAVNING INKL MINNESSTUND

Begravnings ceremoni

3 000 kr

6 400 kr

PRIVATPERSONER

MEDLEM I SVENSKA KYRKAN

EJ MEDLEM I SVENSKA KYRKAN

Dopmottagning

4 000 kr

Vigselmottagning

4 000 kr

Begravningsmottagning

4 000 kr

Barnkalas (max 5 tim, barn upp till 12 år)

3 000 kr

4 000 kr

Hyra halvdag (kl 8-15 eller kl 15-01)

6 400 kr

8 000 kr

Hyra heldag (kl 8-01)

12 300 kr

14 000 kr

FÖRETAG & FÖRENINGAR

HELDAG

HALVDAG ELLER KVÄLL

Johannessalen, hela anläggningen

14 000 KR

8 000 kr

Avbokningsregler

  • Avbeställning ska ske skriftligen, via mail eller per brev.
  • I de fall lokalen kan återuthyras, utgår ingen debitering.

 

Vid de tillfällen där avbeställning skett och det inte har varit möjligt att återuthyra lokalen till annan kund, debiteras enligt följande:

  • 75 % av beställningens omfattning vid avbokning 30-15 dagar före aktuellt bokningsdatum
  • 100 % av beställningens omfattning vid avbokning senare än 14 dagar före aktuellt bokningsdatum

BRÖLLOP?

Ofta planeras ett bröllop långt i förväg, men det måste inte alls vara stort och påkostat. Vigselgudstjänsten med präst, vaktmästare, kyrka och musiker kostar ingenting, eftersom kostnaderna för vigseln finansieras genom medlemsavgiften. Förutom brudparet behövs bara prästen och två vittnen för att vigseln ska bli juridiskt giltig. Eter vigseln kan ni fira er kärlek tillsammans med släkt och vänner i den vackra Johannessalen med bröllopstårta och tre rätters middag i en unik miljö.


Möten och konferens

Johannessalen erbjuder ett funktionellt, modernt och välutrustat rum för sammanträden och konferens.

Vi har tänkt på allt som gör ett möte bra – sköna stolar, dämpad ljudnivå, harmoniska färger och rätt teknik. Här finns även möjligheten att avsluta arbetet med en läcker buffé, en fräsch lunch eller en avslutande tre rätters middag.