Catering

Catering


Fika – Lunch - Buffé – Middag

Utvalda lokala cateringpartners


Hos oss får du något som passar just dig

Vi erbjuder flera olika prisvärda alternativ för både stora och små sällskap. Oavsett om du vill ordna ett lunchmöte eller ska arrangera företagsevent, fyller 50 år, ska gifta dig
eller bara vill ställa till med fest – kan vi erbjuda något som passar just dig.


Vi samarbetar med flera lokala cateringföretag med den gemensamma nämnaren att servera närodlade ekologiska råvaror! Konferenslunch, begravningstårta, festlig studentbuffé, bröllopsmiddag... Våra utvalda cateringpartners hjälper dig med allt och lite till!

Fredrikshovs catering

fredrikshovscatering.se

Min lilla trädgård

mltcatering.com

Kalf & Hansen

kalfochhansen.se

Café Nestro

cafenestro.com

Lindquists

lindquists.nu


Dop


Dopet är en högtid som är förknippad med stor glädje. Det är en fest då vi firar och gläds över att en människa blir del av ett sammanhang. Dopet är en högtid när vi får säga välkommen - välkommen till jorden, välkommen i familj och släkt och välkommen in i gudsgemenskapen. Den som döps blir medlem i Svenska kyrkan och en del av den världsvida kyrkan. Efter den vackra dopgudstjänsten i S:t Johannes kyrka finns möjlighet att umgås med släkt och vänner och tillsammans njuta av en god doptårta i någon av våra vackra lokaler.

Begravning


Döden är en del av livet. Så är det, även om vi kanske ogärna tänker på det. Då kommer oftast bortgången av en närstående som en chock för oss. Därför är begravningen är en viktig ceremoni, där vi får möjligheten att hedra och ta farväl av den avlidne och gör den till en fin och minnesvärd stund. Efteråt kan det kännas skönt att träffas en stund med sina nära och kära. Du är välkommen att boka våra lokaler för begravningskaffe.

.